Photobucket
Joyah Gojes


about follow home stuff skin entry

The Typewritter

Photobucket
hello ! welcome to my baby bloggie
i'm Ain Mahazis , two zero years old , im from Ampang , Selangor , now im fall in love staying at Terengganu ,
Hopefully uol's enjoys reading my blog !

My Diary

Photobucket Korang Cari Story? Find it here :)

Lot of Love

Photobucket

“The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself.”
“Believe me! The secret of reaping the greatest fruitfulness and the greatest enjoyment from life is to live dangerously!”


Gusi Bengkak ♥♥♥
Thursday, 3 November 2011 ? 0 comment ?
Samekommmmmmmmm....!!!
Opocot ! tetejot taa..???

Yeayy !! dah pandai dah sikit-sikit arrage blog ni.. lepas ni boleh spent time kat sini pulop :) , kepada Facebook , Joyah takkan melupakan kamu .. Al-maklum lah , sekrang ni joyah ni tanam anggur je (pengganggur) takde keje sekarang ni.. tahla , bukan tanak keje , nak sangat keje , tapi peluang tu susah nak ada.. kita pulak bukan orang yang berpelajaran tinggi.. menyesal pun ada bila dulu tanak belajar betol-betol.. ececececehhhh... dah start nak buat drama sedih plak.. HAHA ! amcam boleh ganti Fasha Sandha tak.?? hardowww... ade hati tu... cewah.. takde makne nyer.. sedar diri ni.. :D haha 

Okay berbalik pada tajuk di atas.. Joyah saket gusi ni nyer pun.. hadoi.. (ala Johan konon) .. seriously gusi yang bengkak ni buat Joyah rase nak bagi penumbuk kat sape2 yg cube bgurau secara bangang dalam erti kate lain bodoh !! haih... mmg saje cari pasal la tu.. dah  2 hari gusi bengkak , nak makan pon kunyah belah kanan.. die bengkak belah kiri gusi bawah yg belakang skali..macam nak tumbuh gigi geraham lagii.. saket tu , Tuhan saje yang taoooo.... aiyakkk !! jangan nak tuju lagu la sngat time2 gusi bengkak ni.. last2 penampar yang dapat... 


Jumpe doktor gigi ...????? fuyooo... Tayewww takott... takmo !!! doktor gigi tu kejam ! selalu korek n kelebet mulot orang dengan selamber bamberrrr nyer pun... haihh... Joyah cukup trauma dengan doktor gigi.. doktor gigi ni die maccam takde perasaan..dahla molot ni tempat paling sensitipp.. die korek2 kuat2 plak tu.. Kalau la die bius je Joyah ni time check kan senang.. :( dalam dilemma ni .. Nak jupe doktor ke tak..?? jumpe.?? takyah laaaa... eh ! jumpe laaa kan.?? erm.. tp sakit... ermm.. takpelah tahan jela ek.?? hurmm.. jumpe jela doktor tu eh.?? haih... arghhhhhhh !!!

T.E.K.A.N.A.N menambahkan lagi K.E.S.A.K.I.T.A.N










Cerita Lain
emplate